Friskvård massage

Massage

Jag erbjuder friskvård i både Höör och Malmö. Jag har djupgående-, lymf- & avslappningsmassage. Jag erbjuder behandlingar för både vuxna, barn och gravida. 


Friskvård är avdragsgillt och kvitto ges, även med stämpel om arbetsgivaren kräver det.


Har du ActiWay eller Epassi? Meddela oss, så dras betalning därifrån.

Behandlingar och priser

Djupgående massage

Från 375

Djupgående massage är för dig som behöver ordentlig knådning och förbättra ditt tillstånd där du har problem. Trycket ges efter vad varje individ klarar av och tycker är OK att hantera. 

Huvud, nacke & axlar: 20 min - 275 Kr, 30 min - 375 Kr

Övre kropp: 30 min - 375 Kr, 40 min - 500 Kr, 60 min - 700 Kr

Helkropp: 60 min - 700 Kr, 90 min - 1050 Kr.
Avslappningsmassage - vuxna

Från 375

Ren avslappningsmassage för vuxna. Använder olja vid avslappningsmassagen och ibland behöver man bara då varva ner från den dagliga stressen. Man har behov att få slappna av och vara i en lugn atmosfär. 


30 min - 375 Kr, 45 min - 550 Kr

Lymfmassage

700 Kr

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens

cirkulationssystem och har betydelse för att din kropp ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Under ett dygn bildas två till fyra liter lymfa i kroppen. Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen. Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras.


Helkropp: 60 min - 700 Kr

Avslappningsmassage - barn

Från 300

Ren avslappningsmassage för barn. Precis som vuxna behöver även barn att få slappna av och det är en bra övning för barn att varva ner från den dagliga stressen och stimulansen. Jag använder olja vid avslappningsmassagen. Vill barnet inte vara själv i rummet, är en vuxen varmt välkommen att sitta med i rummet under massagen. 


Barn upp till 18 år: 30 min - 300 Kr & 45 min - 450 Kr


Ha inte ont i onödan, våga boka din tid nu.