Microneedling

Microneedling

Microneedling finns i både Höör och Malmö. Microneedling är väldigt populärt idag och har funnits länge på marknaden, men det har först kommit till Sverige på senare år.


Mer om behandlingen läser du nedanför.

Om behandlingarna

Microneedling


Många undrar skillnad mellan Dermapen och Microneedling. Dermapen är enbart ett märke på en microneedlingsapparat som man kan använda. Microneedling är en behandling som man kan behandla fina linjer, rynkor, acneärr, hyperpigmentering, bristningar, andra ärr, celluliter med mera.


Nålarnas djup regleras från 0,1 mm upp till 2,0 mm i längd. Denna valmöjligheten tillåter mig att anpassa behandlingen efter kundens anatomi (hudens tjocklek) och vad hon/han/hen behandlas för (bristningar kräver djupare penetration är t.ex. fina linjer). Direkt efter behandlingen kan det uppstå en rodnad som försvinner efter några timmar.


Viktigt - man kommer inte att blöda i hela ansiktet! Nybildning av kollagen är en långsam process och först efter ca 6-12 månader når du full effekt. Jag rekommenderar en kur på 6-8 behandlingar för bästa resultat, beroende på vad man vill uppnå och sina förutsättningar. Man kan behandla ansikte, hals, arm, ben, mage etc. Jag utför microneedling i både Höör och Malmö. Boka in konsultation för behandling på kroppen och pris.


Jag använder mig av Omnia som innehar patentat. När man utför behandlingen använder man sig av engångsnålar och de slängs efter varje kund! Du kan inte utföra microneedling när du har inflammerad acne i hela eller majoriteten av ansikte. Är du osäker, så skicka en bild till mig på kontakt@mussigodt.com, så återkommer jag med svar alternativ att du bokar in en konsultation i Höör eller Malmö.


Ansikte Klassisk

1800 Kr

Microneedling klassisk i ansiktet innebär att vi använder ett serum efter din hudtyp och ditt önskat slutresultat. Det är viktigt att anpassa behandlingen efter din hud och önskat slutresultat, därför strävar vi alltid efter att kunna erbjuda de bästa serumen på marknaden med bevisad effekt.


Paketpris 6 behandlingar för 9000 Kr.


Ansikte + hals NCTF 135HA

2300 Kr

NCTF 135HA är en unik sammansättning av 53 aktiva ingredienser: Vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, nukleinsyror och hyaluronsyra. Filorga NCTF Vitamincocktail tillsammans med microneedling är en idealisk behandling för ansikte och hals. Behandlingen har en dokumenterad effekt med +49 % lyster, +41% återfuktning och +47% förbättrad hudton.


Paketpris 6 behandlingar för 10800 Kr.