CryoPen & Tandblekning

CryoPen & Tandblekning

Kryo är en behandling som är väl känt inom dermatologi över hela världen och väldigt effektivt. På bara sekunder kan CryoPen ta bort till exempel FIBROM, VÅRTOR, PIGMENT-FLÄCKAR, HEMANGIORNA, SEBORRHEIC, FETTKNÖLAR. Finns i både Höör & Malmö.


Tandblekning gör med plasma ljus, detta är ett skonsamt sätt att bleka sina tänder utan att skada dem. Man får upp till 7 nyanser ljusare. Finns endast i Höör & Malmö.

Om behandlingarna

CryoPen

Från 200

Kryo är en behandling som är väl känt inom dermatologi över hela världen och väldigt effektivt. På bara sekunder kan CryoPen ta bort till exempel FIBROM, VÅRTOR, PIGMENT-FLÄCKAR, HEMANGIORNA, SEBORRHEIC, FETTKNÖLAR.


CryoPen är en snabb och smärtfri behandling av väldigt många olika hudåkommor som efterfrågas att åtgärdas. CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision och det för att man kan avlägsna de olika hudförändringarna utan att skada frisk vävnad. CryoPen är säker att använda och få behandling. Vi kan aldrig i förväg säga hur många gånger (1-3 ggr) eller exakt hur resultatet blir, då läkningen varierar från person till person.


Att tänka på efter utförd behandling:

  • Det behandlade området kan svullna
  • Efter några dagar kan du få en skorpa och den får du ej pilla på oavsett omständighet.
  • Området kan mörkna, d.v.s. att en brun fläck kan se svart ut, detta är helt normalt och en del i läkningen.
  • Vid solexponering kan en pigmentfläck som försvunnit, komma tillbaka.
  • Antalet behandlingar varierar från 1-3. Det förekommer att fläcken inte försvinner helt utan endast reduceras.


Priset är från 200 Kr, priset varierar beroende på vad det är som ska tas bort, hur stor, höjden/djupet och svårighet. Det är individuellt per "fläck" på hur länge man behöver frysa ner den, för att kunna få bort den. För att få veta exakt pris, vänligen kontakta oss.

Tandblekning

1495 Kr

Tandblekningen sker med plasmaljus, som är skonsamt mot tänderna för att inte skada dem. Det är viktigt att du inte har gjort en stark blekning hos tandläkaren tidigare, för då kan jag inte utföra en tandblekning på dina tänder, då risken är att din emalj är känslig och skadad.


Konsultation för tandblekning är kostnadsfritt.


Man kan få upp till 7 nyanser ljusare, det beror helt på hur mörka de är och hur väl dina tänder mår. Proceduren kan upprepas för att få önskat resultat. Sittningen sker 2 x 20 min per gång. Resultatet håller upp till 2 år, beroende på dina kost- & nikotinvanor.


För att maxa effekten av en behandling, rekommenderar jag att du rengör dina tänder hos tandläkaren max 3 dagar innan en behandling. Så det är perfekt om du kan matcha det nära varandra.


Du får instruktioner för hur du ska ta hand om tänderna de närmsta dygnet och du borstar dina tänder på plats. Engångstandborste och tandkräm ges på plats.


Vid frågor, vänligen kontakta oss.