Klassisk ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling

Vi erbjuder klassisk ansiktsbehandling i både Höör och Malmö. För dig som vill ta hand om din hy men även få en avkopplad, lugn stund och njuta av att bli omhändertagen. Klassisk ansiktsbehandling är från Enkel på 45 min till Deluxe på 90 min. Mer om de olika alternativ och pris finns nedanför.

Behandling & priser

Enkel 45 min

495 Kr

Djuprengörande av ansiktet inklusive lättare anpassad kemisk peeling. Avslutas med produkter från Filorga.


Kavitationspeeling: En djuprengörande behandling som är anpassad för orenhud. Med hjälp av denna unika metoden rengörs huden på djupet. Man frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen, kosmetiska rester och pormaskar. Huden känns otroligt ren och len efteråt. Avslutar med produkter från Filorga.


Deluxe 90 min

995 Kr

Mjuk ansiktsmassage, anpassad kemisk peeling, djuprengörande av ansiktet (microdermabrasion, ånga och kavitationspeeling), rf, mesoterapi utan nålar och ansiktsmask. Avslutas med produkter från Filorga.


Kavitationspeeling: En djuprengörande behandling som är anpassad för orenhud.Med hjälp av denna unika metoden rengörs huden på djupet. Man frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen, kosmetiska rester och pormaskar. Huden känns otroligt ren och len efteråt.


Microdermabrasion: Den ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Kristaller slipar huden och påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning.

Klassisk 60 min

695 Kr

Djuprengöring av ansiktet, anpassad kemisk peeling, lätt ansiktsmassage och ansiktsmask. Avslutar med produkter från Filorga.


Djuprengöringen görs främst med med hjälp av ånga och kavitationspeeling.


Kavitationspeeling: En djuprengörande behandling som är anpassad för orenhud.Med hjälp av denna unika metoden rengörs huden på djupetm Man frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen, kosmetiska rester och pormaskar. Huden känns otroligt ren och len efteråt.


Konsultation Hudvård


Välkommen att komma på plats för konsultation för hudvård. Kanske svårt att välja behandling eller osäker vad för behandling som passar dig bäst?


Konsultationen är kostnadsfri, förutsatt att du kommer på din tid. Sen avbokning eller uteblivet besök kostar 300 Kr.

Exempel på hur det kan gå till vid behandling