Hudåtstramning

Hudåtstramning

Vi förlorar spänsten och kollagenet under tiden vi åldras. Du kanske är en av dem som vill förebygga, förbättra och/eller backa bandet? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder flera metoder att strama åt huden.


Ultraformer III Hifu kan strama åt hud i ansikte och kroppen genom fokuserat ultraljud. Du kan återgå till jobbet direkt efter behandlingen.

Plasma Lift kan strama åt huden främst i ansiktet och halsen. Passar bäst till att strama åt huden vid ögonlocket. Du har en läkningstid på 3-10 dagar tillsammans med svullnad. Du kan inte återgå till ditt jobb direkt efter behandlingen.


Vad passar dig bäst? Inte lätt att veta, därför rekommenderar vi dig att boka in en konsultation eller ringa vår receptionist på 072 887 54 00.

Hudåtstramning

Vad är ultraformer III?

Ultraformer III är nummer #1 när det kommer till HIFU. Ett av världens ledande system (googla gärna) för hudföryngring, ansiktslyft, hudåtstramning och kroppskulptering.

Maskinen jobbar med senaste tekniken som heter Micro och Macro fokuserad ultraljud. Ultraformer III arbetar med HIFU som står för icke invasiv högintensivt fokuserat ultraljud. Med 10 miljoner behandlingar utförda världen över har Ultraformer III blivit en behandling som används istället för att genomgå kirurgi eller annan typ av invasiv behandling.

Vad är MMFU? MMFU står för mikro och makro fokuserad ultraljud och tekniken kallas för HIFU. Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 65-70 grader på det exakta djupet man vill påverka 1,5mm, 3mm och/eller 4,5 millimeter för huden. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som framkallar huduppstramning, kollagenbildning och minskar fettlagret beroende på vilket djup man arbetar med och vilket resultat man vill uppnå med behandlingen.

För att reducera fett på kroppen gå man på det exakta djupet man vill påverka 6,0 mm, 9,0 mm och/eller 13 mm.

Inflammationsfas: Ultraljudsenergin överförs direkt till dermis som orsakar en inflammation i hudvävnaden och är en naturlig process som följs av en migrering av den nya bindväven, därefter skapas en läkningsprocess av såret.

Remodelingsfas: En granulationsvävnad bildas på såret, vilket inducerar en stramare och mer enhetlig uppbyggnad av kollagenfibrer. Patienten kommer att märka minskade rynkor och en stramare hy mellan en period av 3 veckor och 6 månader. Det varierar hur lång tid det tar för varje patient att få sitt slutgiltiga resultat av en behandling.

Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden. Är du väldigt känslig kan man ta smärtlindring ca 30-60 min före behandling.

Man får inte ha tagit fillers eller botox inom 4 veckor vid området som ska behandlas, risken är att det försvinner ut genom systemet.

Från 2500 Kr

Plasma Lift Skin Tightening. OBS: Kan ej utföras på dig som är gravid, har epilepsi, pacemaker, cancer, diabetes eller inflammation på behandlingsområdet.

Det är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig med kniv eller injektioner. Behandlingn är helt ytlig, dvs man sticker aldrig hål eller jobbar intui huden.

Följer man eftervårdsinstruktionerna korrekt så är det minimalt med risker av behandlingen. Huduppstramningen som uppnår är permanent. Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna och viss rodnad/svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-10 dagar. Tänk på: Du kommer inte få använda smink på ca 7-10 dagar. Vi utför endast behandlingen under höst, vinter och tidig vår.