Frisör

Din frisör i Malmö

Ellinor och Alexandra har tillsammans 18 års erfarenhet av frisöryrket och finns på salongen i Malmö för att hjälpa dig med allt inom hårvård. I våra händer kan du fly vardagsstressen, bli omhändertagen och lämna salongen med en känsla av att du har fått det där lilla extra

Klippning


I alla våra klippbehandlingar ingår konsultation, hårtvätt med skräddarsydda produkter för just ditt hårs behov, hårbottens massage, samt styling.

En färg


Du har ett jämnt utgångsläge och önskar samma
nyans i håret från botten till toppen. Den här
behandlingen bokar du om du vill ha färg över
hela håret som ej kräver slingor/blekning. Inklusive klippning och enklare styling.

Har du färgat håret och vill ljusa upp det så bokar du istället avfärgning. Om du har rester av pigmenterat schampo eller egen brunn/metaller i håret rekommenderar vi en rensning av håret i samband med ditt besök.

För att få bästa resultat se till att tvätta bort ev torrschampo eller utväxtspray i håret innan du kommer

Kreativ färgning


En kreativ färg innebär en mer avancerad färgförändring. Du vill ha flera nyanser i håret eller frisören använder sig av mer avancerade tekniker.

Du som önskar till exempel bottenfärg och slingor bokar kreativ färg.  Inklusive klippning och enklare styling.

Har du färgat håret och vill ljusa upp det så bokar du istället avfärgning. Om du har rester av silverschampo eller egen brunn/metaller i håret rekommenderar vi en Rensning av håret i samband med ditt besök.

För att få bästa resultat se till att tvätta bort ev torrschampo eller utväxtspray i håret innan du kommer

Folieslingor


Du vill ha slingor i en ljusare eller mörkare
nyans. Nyansering ingår, din frisör väljer nyans
utifrån önskemål om slutresultat. Inklusive
klippning och enklare styling.


Om du har rester av silverschampo eller egen brunn/metaller i håret rekommenderar vi en Rensning av håret i samband med ditt besök.

För att få bästa resultat se till att tvätta bort ev torrschampo eller utväxtspray i håret innan du kommer.

Helblekning


Denna behandling väljer du om du vill bleka hela håret och redan är ljus eller har ditt naturliga hår som ej är färgat.

Nyansering ingår, din frisör väljer nyans utifrån önskat slutresultat. Inklusive klippning och enklare styling.

Om du har rester av silverschampo eller egen brunn/metaller i håret rekommenderar vi en rensning av håret i samband med ditt besök.

För att få bästa resultat se till att tvätta bort ev torrschampo eller utväxtspray i håret innan du kommer

Nyansering


Klippning inklusive nyansering för uppfräschning av tonen/nyansen i håret.
Perfekt mellan dina slingbehandlingar!

Avfärgningen inklusive infärgning


För dig som tidigare färgat håret och nu vill ljusa upp det. Lyfter endast det som tidigare blivit färgat och rensar håret från uppbyggnad av metaller.

Ljusar upp 1-3 steg, går att göra flera behandlingar efter varandra utan att kvalitén på håret blir påverkad. Avfärgning kräver alltid efterföljande nyansering eller infärgning för optimalt resultat. Inklusive klippning och enklare styling.

För dig som är ute efter en större förändring rekommenderar vi att först boka in en konsultation, så att vi tillsammans kan göra upp en plan för hur vi ska nå ditt drömhår.

Hairtalk extensions


Drömmer du om ett "riktigt "Hollywoodsvall,
har du tappat tjockleken i topparna eller bara
vill fylla ut en lugg? Med Hairtalk är allt möjligt,
vi kan skapa färgförändringar, förlänga, förtjocka, ge dig ett stylingverktyg som håller frisyren på plats samtidigt som ditt
hår mår bättre. Dröm! Välkommen på konsultation så vi får presentera förslag på hur vi kan lösa dina hårproblem.

Defy Damage salongskur


Skyddar alla hårtyper mot vanligt förkommande slitage och skador som uppstår vid daglig användning av styling och värmeverktyg, skadliga UV-strålar och yttre miljöpåverkan.

Defy damage stärker, förebygger och skyddar hårbindningarna, för ett friskare hår med optimala färgresultat. Inklusive hårtvätt och föning.

Kan bokas i samband med din klipp eller färgbehandling samt som fristående behandling

Inpackning salongskur


Inpackning eller djupverkande kur anpassad för ditt hårs behov. Kan bokas i samband med din klipp eller färgbehandling samt som fristående behandling.

Rensning Malibu C salongskur


Har du varit utomlands, har egen brunn eller använt produkter från handeln i form av färginpackningar, silver- eller torrschampon?

Det blir allt vanligare att vi träffar kunder med hår som både är missfärgade och sköra. I värsta fall om man har metaller eller andra ämnen i håret från ovanstående kan det bli en kemisk reaktion i samband med färg/blekning och hårets bindningar går av.

Det som behövs för att motverka detta är en rensning innan din behandling för att vi ska få de bästa förutsättningarna att nå dina förväntningar. Du kan också boka en rensning av ditt hår för att få en klarare färg, mjukare känsla och lyster. Kan bokas i samband med din klipp eller färgbehandling samt som fristående behandling.

Färg konsultation


För dig som går i tankar om att ändra
hårfärg och/eller vill ha tips och råd om
vad som passar just dig. Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Till dig som vill göra en större förändring rekommenderar vi alltid att boka en konsultation först, till exempel du är idag mörkhårig och vill bli ljusare.

Hairtalk extensions konsultation


Drömmer du om ett "riktigt "Hollywoodsvall, har du tappat tjockleken i topparna eller bara vill fylla ut en lugg?

Med Hairtalk är allt möjligt, vi kan skapa färgförändringar, förlänga, förtjocka, ge dig ett stylingverktyg som håller frisyren på plats samtidigt som ditt hår mår bättre. Dröm! Välkommen på en kostnadsfri konsultation så vi får presentera förslag på hur vi kan lösa dina hårproblem.

“Alexandra you are a star! Supernöjd!


Jenny Holley

“Super nöjd. Ellinor lyssnade o visste precis hur jag ville ha de. Rekommenderar verkligen denna frisör


Marianna Magnusson

“Tack Alexandra för att du lyssnadepå hur jag ville ha mitt hår och verkligen tog dig tid. Mycket nöjd! Vi ses om sisådär 5 veckor


Carolin Wingårdh